O blogu in avtorju

Ojoj, povedati kaj o sebi. Teh 52 let je tako hitro minilo in tako so bili pestri dnevi, da niti nimam časa pisati o sebi. Morda, ko bom v penziji. Kdaj? To bo pa država povedala, če jo bom sploh dočakal. Penzijo namreč.

Sicer pa sem bolj doma v vrtnarjenju in vinogradništvu in zapisal bom marsikatero osebno izkušnjo iz tega področja. Pa Levstikova pot bo na dnevnem redu…

Aja, pa še to. Spravil sem se pisat blog, čeprav bo marsikdo rekel, da je to že stara zadeva in da zamujam. Kje pa! Čakal sem, da dozori. Bloganje namreč. :)

Sicer pa ne bo veliko časa. Vse aktivnosti mi jemljejo preveč časa. Sem brezposeln, pa član PGD Primskovo in občinskega štaba civilne zaščite, organiziram tradicionalna popotovanja po Levstikovi poti od Litije do Čateža, vodim projekt Levstikovega sadovnjaka, pa pri reviji Levstikova pot sem aktiven. Joj, pa še bi lahko našteval …

 • Share/Bookmark


2 odgovorov na “O blogu in avtorju”

 1. ahaaaaaaaaaaaaaaaa.
  Sedajs em te pa našla!
  Sploh nisem vedela, na koga naj stresem jezo zaradi zadnjega pohoda od Litije do Čateža…
  Bilo je zelo lepo, krasno…vendar..na koncu KULTURNEGA POHODA doživimo pohodniki šok.
  KULTURNI ŠOK v podobi nekega naduteža, nakladača o joških Miše Molk- ŠRAUFNCIGARJA…
  pred tistimi, ki sem jih na ta pohod povabila, pa so bili TRDNO prepričani, da ga za KULTURNI POHOD, me je bilo do lasnih korenin sram!
  SRAM!
  toliko.

 2. Me veseli ta zapis, da lahko tudi javno izrazim, da je v moji organizaciji popotovanje od Litije do Čateža, “veselica” na cilju na Čatežu pa je v domeni lokalnih organizacij, ki (žal) tudi po četrt stoletja niso spoznali namen te prireditve.

  Zatorej tudi nimam ničesar pri vsebini programa na cilju. In to jim govorim že leta in leta. Tudi letos sem to povedal, da je ves ostali vrhunski kulturni program z nastopom preživetega Vinka Šimeka povsem zvodenel!

  Torej ponavljam, nisem pravi naslov za tovrstne kritike, sem pa vesel pohvale za ocene o “kulturnem pohodu”. Popotovanje in ciljna veselica sta namreč tudi formalno dve različni prireditvi. Žal! Ker nekateri ne razumejo, da je popotovanje mednarodna prireditev in ne neka vaška veselica.

Komentiraj

Vi ste prijavljeni objavi komentar.

Blog RUDI BREGAR | Zagotavlja SiOL | O Sistemu | Tema: Digg 3 Columns